Το Gears of War,παιχνίδι δράσης, το γνωρίσαμε σε μορφή βιντεοπαιχνιδιού, για την παιχνιδομηχανή Χbox 360, με το τέλος του 2006. Η Epic Games, και η Microsoft Games Studios, δυο εταιρείες που έχουν ιστορία στη δημιουργία παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας, αποφάσισαν να δώσουν τα δικαιώματα στη New Line Cinema για τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη.

Η ιστορία αφορά σε μια ομάδα εξωγήινων η οποία εισβάλει στον πλανήτη Sera, και σε μια ειδική ομάδα επίλεκτων στρατιωτών η οποία καλείται να καταστείλει την απειλή, και να σώσει τον πλανήτη από την καταστροφή.

Τη μεταφορά του σεναρίου, έχει αναλάβει ο ταλαντούχος κύριος Stuart Beattie, συγγραφέας των σεναρίων επιτυχημένων ταινιών όπως των The Pirates of the Caribbean-Dead Man's Chest και The curse of Black Pearl, και του Derailed. Ακόμα πάντως αναμένουμε, να ανακοινωθεί ο σκηνοθέτης, όπως και το πιθανό κάστ. Να συμπληρώσουμε δε, για τους πολλούς φανατικούς του παιχνιδιού, ότι περίπου την ίδια περίοδο που θα βγεί στους κινηματογράφους η ταινία, θα δούμε και το δεύτερο παιχνίδι στα ράφια των καταστημάτων, σίγουρα όμως μετά το 2008.

+ Greekmarks.com