Η διάσημη ταινία θρίλερ των 80's, επιστρέφει πολύ μα πολύ δυναμικά στις μεγάλες οθόνες, μετά την τεράστια επιτυχία που είχε στο κοινό της εποχής, με σκοπό να μας ξανατρομάξει. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Rob Zombie, ο οποίος μας αποδεικνύει ότι είναι και πολλά άλλα εκτός από σεβαστή φυσιογνωμία στη ροκ μουσική βιομηχανία.

Το σενάριο είναι του γνωστού και μη εξαιρεταίου John Carpenter, και από ότι είδαμε στο teaser της ταινίας, θα έχουμε πάλι, εκτός από ένα πολύ πετυχημένο remake(τα οποία είναι πολύ της μόδας τελευταία) , και ένα καλό λόγο για να πάμε στο σινεμά. Το όνομά του αποτελεί εγγύηση για το τι θα δούμε στις αίθουσες, και σίγουρα δεν θα είναι ένα από αυτά τα θρίλερ της σειράς...

Η ιστορία αφορά σε έναν ψυχοπαθή ο οποίος αφού κριθεί ένοχος για φόνο, κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική. Τα πράγματα όμως φεύγουν από τον έλεγχο, όταν καταφέρνει να δραπετεύσει, και ξαναβγαίνει με απώτερο σκοπό να συνεχίσει το έγλημά του. Όσοι έχουν δει την πρώτη ταινία, είναι φίλοι των ταινιών θρίλερ, και δεν τους πολυαφορά το γεγονός ότι έγιναν αποτυχημένες προσπάθειες για επαναφορά του σεναρίου στη μεγάλη οθόνη, σίγουρα θα απολαύσουν αυτή την ταινία.Στην Ελλάδα θα έρθει κοντά στο χειμώνα.

Όσοι ακόμα είναι φίλοι με τη δουλειά του John Carpenter, θα βρουν το παρακάτω άρθρο ενδιαφέρον.

+ Greekmarks.com