Το σενάριο της καινούριας ταινίας με το γνωστό ήρωα, The Fourth Installment of the Indiana Jones Adventures, είναι ήδη έτοιμο. Η είδηση ωστόσο, είναι βέβαια οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν συνεχώς οι παραγωγοί της ταινίας, με απώτερο σκοπό να τραβήξουν τον κόσμο στις σκοτεινές αίθουσες.

Το τελευταίο θέμα που έγινε είδηση στα κινηματογραφικά πηγαδάκια, είναι η συμμετοχή στην ταινία, του Ray Winstone.

Ο ηθοποιός που συμμετείχε στις πετυχημένες παραγωγές των Breaking and Entering (2006), και The Departed (2006), δυο ταινίες που τράβηξαν τον κόσμο στις αίθουσες, ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχει στην ταινία.

Συμπληρώνοντας, να προσθέσουμε ότι φημολογούνται για συμμετοχή στην ταινία, οι Sean Connery, Karen Allen και Cate Blanchett. Για την ιστορία οι δύο πρώτοι, συμμετείχαν στις πρώτες ταινίες του γνωστού εξερευνητή, τα έτη 1981 και 1989. Απορίας άξιο είναι για τους φίλους του Indiana Jones, πώς θα γίνει η διανομή του κάστ, αν ευσταθούν οι φήμες για τη "στρατολόγηση" των παραπάνω ονομάτων.

Κλείνοντας, να προσθέσουμε ότι η ταινία είναι στη διαδικασία της προπαραγωγής, και αναμένεται να προβληθεί στην Ελλάδα, κάπου στο καλοκαίρι του 2008. Είδωμεν...

+ Greekmarks.com