The Number 23 (2007) [6/10]

Το έγραψε ο/η Ανώνυμος | with 2 Σχόλια »





Ελληνικός Τίτλος: The number 23
Γλώσσα: Αγγλικά
Είδος: Μυστηρίου
Σκηνοθεσία: Joel Schumacher
Πρωταγωνιστές: Jim Carrey, Virginia Madsen, Logan Lerman, Danny Huston, Lynn Collins
Διάρκεια: 95 λεπτά

Με την προβολή του τρέιλερ της ταινίας, πολλοί έσπευσαν να πουν ότι θα είναι άλλη μια ταινία στην οποία ο Jim Carrey, θα προσπαθούσε επί ματαίω να αποβάλλει από πάνω του τον τίτλο του κωμικού χωρίς επιτυχία. Εμείς βλέποντας την ταινία, έχουμε απλά να πούμε ότι το βασικό συστατικό της επιτυχίας της, είναι ακριβώς η ερμηνεία του ταλαντούχου ηθοποιού.

Άρτια σεναριακά και σκηνοθετικά, η ταινία δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό, αλλά μας αφήνει καλές εντυπώσεις, αφού εστιάζουμε στο πρόσωπο του Carrey. Κενά και παραλείψεις δεν ήταν εκτός προγράμματος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επί συνόλου απογοητευτήκαμε.
Γρήγορη, ανατρεπτική στο τέλος της, και καθόλου προβλέψιμη-όπως επίσης κατηγορήθηκε- ήταν ο καλύτερος τρόπος για να περάσουμε ένα αδιάφορο βράδυ.

Να συμβουλεύσουμε όσους είναι θετικά διακείμενοι απέναντί της, ότι θα αντιμετωπίσουν σίγουρα αυτό που πολλοί είπαν βαρετό, της σειράς και εν τέλει ανάξιο. Κριτικοί την έθαψαν κυριολεκτικά, ενώ ο πολύς κόσμος ο οποίος πέραν της συμπάθειας στο πρόσωπο του Jim Carrey, βρήκε την ταινία καλή. Σίγουρα δεν είναι ένα αριστούργημα, αλλά και σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει. Στο κάτω κάτω, όσοι είδαν σε αυτήν κάτι το τόσο αντισυμβατικό και έξω από αυτά που γοητεύουν το κοινό, έχουμε να τους πούμε ότι δεν εντυπωσιάζονται όλοι με φτηνά κόλπα που κάνουν ταινίες επιτυχημένες και χαρίζουν όσκαρ.

Για όσους δεν γνωρίζουν σχετικά με το σενάριο της ταινίας, σας παραπέμπουμε στο παρακάτω link, στο οποίο θα βρείτε τις σχετικές πληροφορίες και το τρέιλερ.

+ Greekmarks.com

2 Σχόλια

  1. Unknown // 12 Απριλίου 2007 στις 5:17 μ.μ.  

    Την είδα την ταινία.

    Καλή, αλλά το trailer με είχε προετοιμάσει για κάτι καλύτερο.

    Εντάξει, ο Jim Carrey είναι κορυφή, αυτό το γνωρίζαμε εκ των προτέρων! :)

  2. Ανώνυμος // 13 Απριλίου 2007 στις 11:17 μ.μ.  

    Και εμείς όταν είδαμε το τρέιλερ περιμέναμε κάτι καλύτερο. Πάντως η ταινία δεν μας απογοήτευσε, απλά δεν ήταν αριστούργημα.