Η συγγραφική ομάδα του movies in the corner, ενημερώνει όλους τους αναγνώστες, υποστηρικτές και μη, ότι από τις απαρχές της λειτουργίας του site αυτού, πάντα επιθυμούσαμε την εποικοδομητική και με ήθος κριτική, με απώτερο σκοπό να γινόμαστε καλύτεροι.

Με την πάροδο του χρόνου όμως, όπως με λύπη μας διαπιστώσαμε, διάφοροι κακεντρεχείς, σχολίασαν με τον πιο θρασύδειλο και άνανδρο τρόπο τη δουλειά μας, με στόχο την ακεραιότητα της αξιοπιστίας μας. Δηλώνουμε σε όσους θεωρούν ότι αυτό το site είναι προϊόν αντιγραφής, κακής συρραφής δουλειάς άλλων ή αγγαρεία από μέρους μας, ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το αγαπημένο μας χόμπι, τις ταινίες, και όσο και να προσπαθούν εναγωνίως να μας ρίξουν το ηθικό για να παρατήσουμε αυτή μας την προσπάθεια, δεν θα τα καταφέρουν.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όσους μας στήριξαν, και τους διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε. Η κριτική σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη, αλλά για τους προαναφερθέντες λόγους, τα σχόλιά που δεν έχουν να προσθέσουν κάτι ουσιώδες σχετικά με τα σχολιασθέντα από εμάς θέματα, θα διαγράφονται.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Η συγγραφική ομάδα του movies in the corner

+ Greekmarks.com

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος // 27 Μαΐου 2007 στις 9:37 μ.μ.  

    Παιδια καταπληκτικη δουλεια.Συγχαρητηρια σε ολους τους παραγοντες που βοηθησαν στο να φτιαχτει αυτο το υπεροχο site.Ειναι μεσα στην επικαιροτητα και τα θεματα μαζι με τις διαφημισεις που εχει βοηθουν πολυ καποιον που χρειαζεται πληροφοριες.Βεβαια οπως ολα τα site εχουν και τα καλα τους και τα κακα τους.Θα ηθελα να ειχε και sports news γιατι ηπαρχει πολυ ενδιαφερον για αυτα,πιστευω οτι θα αναδεικνυε το site.Και παλι συγχαρητηρια.Να ξερετε οτι θα εχετε την υποστηριξη μας σε αυτη τη φανταστικη δουλεια.Οσο για το site απλα υπεροχο.ΜΠΡΑΒΟ

  2. Ανώνυμος // 28 Μαΐου 2007 στις 5:21 π.μ.  

    Μη μασάτε ρε μάγκες! Η δουλειά σας είναι ok και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν...

    Καλή συνέχεια!!

  3. Ανώνυμος // 28 Μαΐου 2007 στις 5:50 μ.μ.  

    Νομιζω ότι ειναι αναμφίβολο ότι αυτό το site έχει τις καλύτερες και τις πιο ενημερωμενες ειδήσεις και όλοι το αντιγράφουν γιατι έχει αποκληστικότητες. Και ίσως το ξέρουν όλοι για αυτό βγαίνει συνέχεια στο site cull (το ελληνικό dig!)