Μια από τις τελευταίες ειδήσεις στα κινηματογραφικά πρακτορεία, είναι αυτή της μεταφοράς του γνωστού(κυρίως στους παλαιότερους) καρτούν. Αναφορικά με την αρχική ιδέα, πρόκειται για ένα από τα καρτούν μαζικής παραγωγής της δεκαετίας του '60, το οποίο όμως ξεχώρισε. Έτσι, μετά από μόλις δυο χρόνια προβολής του στην Αμερικάνικη τηλεόραση, καινούρια επεισόδια δημιουργήθηκαν μετά από δυο δεκαετίες!

Οι περισσότεροι μάλλον το έχουμε γνωρίσει από τα καινούρια, τα οποία όπως ήταν φυσικό, έκαναν το γύρο του πλανήτη, μετά από την επιτυχία στις Η.Π.Α. Τώρα, εν έτει 2007, επανέρχεται η ιδέα, με την σκηνοθετική ανάθεση της μεταφοράς στον κινηματογράφο πλέον, στον Robert Rodriguez. Η Warner Bros, έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τίποτα.

Σίγουρα όμως, είτε κάποιος γνωρίζει το συγκεκριμένο καρτούν, είτε όχι, πιστεύουμε ότι γίνεται αρκετά ενδιαφέρον το concept, μιας και τέτοιου μεγέθους όνομα, και με περγαμηνές σε άλλα είδη ταινιών, ασχολείται με κάτι ανάλογο.

+ Greekmarks.com