Μια από τις ταινίες καρτούν που θα γυριστούν σύντομα είναι και ο Tintin. Πρόκειται για ένα από τα παλιότερα κόμικ που δημιουργήθηκαν(1946), και αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο, χωρίς να αποτελεί εξαίρεση η χώρα μας, στην οποία μάλιστα συνέχιζαν να κυκλοφορούν για πολλά ακόμα χρόνια οι περιπέτειες του.

Η είδηση βεβαίως αφορά περισσότερο στους συντελεστές της ταινίας, παρά στην ίδια, μιας και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί να αφορά τους φίλους των καρτούν. Η είδηση λοιπόν είναι ότι οι Steven Spielberg και Peter Jackson, έχουν ήδη αναλάβει την παραγωγή και σκηνοθεσία της ταινίας, για λογαριασμό της Dreamworks.

Πιο συγκεκριμένα ο Spielberg, όντας μεγάλος θαυμαστής του συγκεκριμένου κόμικ, προσπαθούσε μανιωδώς να αποκτήσει τα δικαιώματα για την ταινία, για πάνω από 25 χρόνια! Μόλις όμως τον τελευταίο χρόνο κατάφερε να τα πάρει τελικά, και έπιασε αμέσως δουλειά. Η ταινία θα γίνει σε 3D περιβάλλον, και με τα πιο σύγχρονα μέσα, και όπως ακούγεται θα είναι μάλλον τριλογία. Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για το πότε θα τη δούμε στους κινηματογράφους, οπότε στην αναμονή...

+ Greekmarks.com