Το νέο project που έχει στα σκαριά ο Kevin Smith, είναι η ταινία που ονομάζεται Zack and Miri Make a Porno! Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε, πρόκειται για μια άσεμνη κωμωδία με το απαραίτητο ρομάντσο φυσικά. Είναι μια ιστορία που αφορά σε δυο φίλους που είναι κοντά στα 30 τους, και μετά από μια συγκέντρωση παλιών συμμαθητών(και εδώ είναι το ζουμί), αποφασίζουν να ανοιχτούν σε μια εταιρεία ερασιτεχνικού πορνό.

Σύμφωνα πάλι με δηλώσεις του, η ταινία είναι "βρώμικη...με το πορνό". Το καστ δεν έχει ακόμα καθοριστεί. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα γυριστεί στη Μινεσότα των Η.Π.Α. σε χειμερινό μήνα. Το μόνο που μένει είναι πλέον να δούμε πόσο θα μας καταπλήξει πάλι ο ταλαντούχος κύριος Smith.

+ Greekmarks.com

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος // 7 Ιουνίου 2007 στις 2:51 π.μ.  

    Έγραψε ο ίδιος στο blog του ότι κάποιοι ήδη το συγκρίνουν με παρόμοιες ταινίες, όπως το "Girl Next Door", ή το "I Love Candy". Η μόνη ομοιότητα όμως είναι ότι έχει να κάνει με τη βιομηχανία πορνό. Κατά τ' άλλα, σύμφωνα με τον ίδιο, το χιούμορ , οι χαρακτήρες και οι καταστάσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτές τις ταινίες και - προσωπικά ελπίζω - θα είναι στο δικό του στυλ.