News: Sequel για το Invisible Man

Το έγραψε ο/η _master_ | with 1 Σχόλια »

Ένα από τα πολύ αγαπημένα και σχεδόν κλισέ θέματα στον κινηματογράφο του 20ου αιώνα, ήταν και οι θεματολογίες με πράγματα ακατανόητα για το μέσο θεατή. Βαμπίρ, φαντάσματα και περίεργα φαινόμενα ήταν και μάλλον είναι μέχρι ένα βαθμό, must στην επιλογή σεναρίων. Έτσι, και εν έτει 2007, επιστρέφει ένα θέμα που πρώτη φορά παρουσιάστηκε στον κινηματογράφο το 1933, το The Invisible Man.

Στην πρώτη ταινία, έπαιζε ο ανεπανάληπτος Claude Rains, στον ρόλο του αόρατου ανθρώπου. Το σενάριο της ταινίας, αφορά έναν επιστήμονα που καταφέρνει να βρει μια φόρμουλα για να επιτύχει να γίνει αόρατος, αλλά παράλληλα τρελαίνεται. Το σενάριο της επικείμενης ταινίας ωστόσο διαφοροποιείται, καθώς θα αφορά έναν Άγγλο ανηψιό του επιστήμονα ο οποίος ανακαλύπτει για τη φόρμουλα του θείου του και στρατολογείται κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο από την MI5, Βρετανική υπηρεσία ασφαλείας.

Η Universal που έχει τα δικαιώματα της ταινίας, έχει βάλει στο στόχαστρο τον David Goyer για τη συγγραφή του σεναρίου και τη σκηνοθεσία της ταινίας. Ο ίδιος ο Goyer εξάλλου, έχει και σχετική εμπειρία αφού γύρισε φέτος το The Invisible, ταινία με ανάλογο περιεχόμενο η οποία θα προβληθεί σύντομα και στη χώρα μας. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές...

+ Greekmarks.com

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος // 17 Ιουνίου 2007 στις 10:04 μ.μ.  

    Πριν μερικά χρόνια [5-6 αν δεν κάνω λάθος] έδειχνε το STAR τον "Αόρατο Άνθρωπο" με τον Vincent Ventresca. Πολύ ωραία ταινία. Την έβλεπα ανελλιπώς!