Το νέο όπως καταλαβαίνετε, για όσους από εσάς έχετε προλάβει να χαρείτε αυτή τη σειρά κινουμένων σχεδίων, έσκασε σαν βόμβα στα αυτιά των απανταχού φαν. Είναι δυνατόν να γυρίζεται ταινία με τους αγαπημένους ήρωες των παιδικών μας χρόνων χωρίς τους θανάσιμους αντιπάλους τους; Και όμως γίνεται, όπως μας διαβεβαιώνει η Paramount που έχει πάρει τα δικαιώματα για την ταινία.

Η Paramount, έχει αναθέσει στον Skip Woods το σενάριο για την ταινία, και οι μέχρι στιγμής κλεφτές ματιές των ευτυχώς αρκετών ενδιαφερομένων, λένε ένα και μόνο πράγμα: δεν υπάρχουν Cobra, και η ταινία είναι σχεδόν εξ'ολοκλήρου βασισμένη σε πρόχειρα δουλεμένο σενάριο. Σύμφωνα με δηλώσεις ενός από τους παραγωγούς της ταινίας, Lorenzo di Bonaventura, βλέποντας ότι δεν τραβάει το ήδη υπάρχον σενάριο, ο κύριος Woods, ανέλαβε και γράφει ήδη καινούριο, ενώ ένα ακόμα -φημολογείται ότι το έγραψαν φαν της σειράς- είναι υπό εξέταση.

+ Greekmarks.com

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος // 17 Ιουλίου 2007 στις 4:13 μ.μ.  

    to senario auto tou skip wood pou den eixe cobra, eixe graftei prin dyo xronia, tote nai, eixe skasei sa bomba. esas giati sas pire toso na tin akousete?

  2. _master_ // 17 Ιουλίου 2007 στις 6:53 μ.μ.  

    Αγαπητέ φίλε,

    τα δικαιώματα της ταινίας, δόθηκαν μόλις πριν σχεδόν ένα μήνα στην Paramount. Τότε ανατέθηκε στον Woods να γράψει και σενάριο...

    Ωστόσο, δε γνωρίζουμε την πληροφορία της πηγής σου. Αν θα είχες την καλοσύνη να μας την παρέχεις θα σου ήμασταν υπόχρεοι...