O Josh Hartnett είναι πια ένας καταξιωμένος ηθοποιός της μεγάλης οθόνης. Αυτό μάλλον του δίνει το ελεύθερο να ενσαρκώνει χαρακτήρες τους οποίους σύμφωνα πάντα με τις διαπιστεύσεις της παραγωγού εταιρείας είναι εξαιρετικά δύσκολοι και απαιτούν το μέγιστο της προσπάθειας του ηθοποιού. Η Columbia Pictures περί ης ο λόγος, έδωσε το ελεύθερο στον πρωταγωνιστή της νέας της ταινίας, να κάνει δηλώσεις και να μας πει μερικά πράγματα για το ρόλο του... Την ταινία σκηνοθετεί ο David Slade και στο σενάριο έχουμε τους Steve Niles και Stuart Beattie ενώ συμπρωταγωνιστές του Hartnett θα είναι οι Ben Foster, και Melissa George.

Έτσι σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, είναι ένας τρομερά απαιτητικός ρόλος, αφού πρόκειται και για ταινία τρόμου, είδος που δεν έχει και ιδιαίτερη εμπειρία. Ακόμα συμπλήρωσε ότι προσπάθησαν με τον καλύτερο τρόπο να "μιμηθούν" το στυλ του κόμικ, τονίζοντας βέβαια ότι είναι μάλλον απίθανο να πετύχεις κάτι τέτοιο, αφού είναι περίεργα όμορφο, αηδιαστικό και θελκτικό ταυτόχρονα.

Και αφού αντιληφθήκαμε ότι το αποτέλεσμα θα μας ξυπνήσει τα βαθιά κοιμώμενα ένστικτά μας, το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε και το πότε θα έρθει και στη χώρα μας. Θεωρητικά πάντα -αφού δεν έχουμε κάτι επίσημο- μάλλον θα έχουμε την ευκαιρία να τη δούμε μέσα στο 2007.

Για το τρέιλερ επισκεφθείτε το παρακάτω link

+ Greekmarks.com