Ο γνωστός σε όλους μας Michael Moore (αν δεν είναι ήδη, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δείτε ταινίες του), έρχεται για άλλη μια φορά να μας σοκάρει (;), όχι με τη θεματολογία που διάλεξε για το επόμενο ντοκυμαντέρ που θα γυρίσει, αλλά με το πραγματικά ανήσυχο και δεικτικό στα κακώς κείμενα πνεύμα του.

Ο κύριος Moore, αφού θα γυρίσει τα Fahrenheit 9/11 1/2 (το "sequel" του ομώνυμου πρώτου τίτλου), και Uprising (η ταινία αφορά τη γένεση νέων πολιτικών τάσεων, και φαίνεται από την έρευνα του ίδιου σε πανεπιστήμια και εστίες), σκοπεύει να ολοκληρώσει αυτή του τη σκέψη για την ομοφυλόφιλη κοινότητα.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, είναι θέμα που τον ενδιαφέρει πολύ. Δεν του αρέσει η αδικία που έχει υποστεί η κοινότητα αυτή, κυρίως βέβαια στις Η.Π.Α όπου μια χριστιανική οργάνωση προσπαθεί να τους μειώσει συνεχώς. Ο ίδιος συμπλήρωσε επ'αυτού, ότι ο Ιησούς Χριστός ποτέ δεν ξεχώρισε τα τέκνα του Θεού μεταξύ τους, και δεν αναφέρθηκε ποτέ σε μιαρούς ανθρώπους ή ομοφυλόφιλους.

Θα περιμένουμε με ανυπομονησία και αυτή του την προσπάθεια, καθώς πρόκειται σίγουρα για έναν από τους μεγαλύτερους κινηματογραφιστές της εποχής μας, και πραγματικά έχει αφυπνίσει συνειδήσεις με το έργο του.

+ Greekmarks.com

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος // 14 Ιουλίου 2007 στις 9:51 μ.μ.  

    Kataplhktikos o Moore!! Way to go!!!!
    8a perimenoume oloi kai oles thn tainia, omofylofiloi kai mh...

  2. Ανώνυμος // 15 Ιουλίου 2007 στις 3:06 π.μ.  

    Ο τύπος είναι ανεξήγητα έξυπνος! Θα δω σίγουρα την ταινία αυτή!