Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Claire Messud, το Emperor's Children θα είναι η καινούρια παραγωγή που θα προσθέσει η Universal στη συλλογή της, σκηνοθετημένη από τον δυο φορές βραβευμένο με Όσκαρ Ron Howard, και σε σενάριο του Noah Baumbach.

Το βιβλίο αφορά στην enfant gate της Νέας Υόρκης, και πραγματεύεται τις στιγμιαίες σκέψεις όλων μας, όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτούς τους "κυρίαρχους" της ζωής, που εν ολίγοις το...φυσάνε. Πλουσιόπαιδα που προσπαθούν μετά το κολλέγιο να κάνουν πράγματα στη ζωή τους, και ως τα τριάντα τους έχουν αποτύχει παταγωδώς, είναι οι πρωταγωνιστές του βιβλίου. Τρεις προσωπικότητες που παλαντζάρουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, και στα μάτια του θεατή δέχονται κάθε πιθανής κριτικής, θα μας απασχολήσουν κάπου μέσα στο 2008 χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε πότε ακριβώς...

Ακόμα για την ιστορία, έχουν προταθεί στον Howard τα: Angels and Demons (prequel για το Da Vinci Code), το Cache (remake ενός γαλλικού θρίλερ), το Frost/Nixon (δραματική στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Kevin Bacon), και το Colossus: The Forbin project.

+ Greekmarks.com