Αρκετό καιρό πίσω σας είχαμε ενημερώσει σχετικά για την επικείμενη μεταφορά της γνωστής σειράς στον κινηματογράφο. Όπως φαίνεται, ο καιρός πέρασε, και η New Line Cinema, πήρε την απόφαση να καθυσηχάσει τους απανταχού φαν της σειράς βγάζοντας μια επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση μας πληροφόρησε τα παρακάτω αυτολεξί: η Sarah Jessica Parker, η Kim Cattrall, η Kristin Davis και η Cynthia Nixon είναι πανέτοιμες να αναλάβουν εκ νέου τους ρόλους τους, υπό τις οδηγίες του Michael Patrick King στη σκηνοθεσία του σεναρίου που έγραψε ο ίδιος.

Ως γνωστόν, το μήλον της έριδος και η βαθύτερη αιτία για την οποία οι ανωτέρω κυρίες δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν και να αρχίσει να γυρίζεται η σειρά, ήταν το χρήμα και...η μαρκίζα. Η Kim Cattrall, ήταν αυτή που απαίτησε ίδιο μισθό με αυτόν της Parker, καθώς η τελευταία ήταν η ακριβοπληρωμένη της σειράς (και ως παραγωγός που υπήρξε), και η ρίξη δεν άργησε να έρθει. Τελικά όμως όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα βγει κερδισμένη από την απαίτησή της αυτή, καθώς και οι οικονομικές της απολαβές θα είναι ανάλογες των ζητούμενων, και υπάρχει στα σκαριά μια συνεργασία για σειρά με πρωταγωνίστρια την ίδια για το HBO.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για την κοριτσοπαρέα, και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν τελικά θα είναι και καλό τέλος για τα χρήματα όσων πάνε στο σινεμά για να την δούνε...

+ Greekmarks.com