News: Ο Eddie Murphy στο Nowhereland

Το έγραψε ο/η _master_ | with 0 Σχόλια »

Είχαμε μάλλον αρκετό καιρό να ακούσουμε για κωμωδία που να μας ιντριγκάρει, και τώρα μάλλον ήρθε η ώρα να αποζημιωθούμε. Με βασικό πρωταγωνιστή τον Eddie Murphy και ένα καστ αξιόλογων ηθοποιών, και σε συνδυασμό με το σενάριο που αν μη τι άλλο είναι πρωτότυπο, πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια πολύ καλή ταινία να δούμε!

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν ακόμα οι DeRay Davis, Thomas Haden Church, Ronny Cox και Nicole Ari Parker. Ο Murphy θα υποδύεται έναν πατέρα μάλλον τρελαμένο με τον φανταστικό κόσμο της εξάχρονης κόρης του, και πιστεύει ότι εξερευνώντας τον θα λύσει τα προβλήματα στη δουλειά του. Η Parker, θα υποδύεται την πρώην γυναίκα του, της οποίας ψυχολόγος θα είναι ο Davis. Ο ίδιος πιστεύει ότι η λύτρωσή της θα έρθει μέσα από ένα γερό κλάμα, ενώ αποκαλεί τον εαυτό του Man Whisperer(με μετάφραση που πλησιάζει το "ο άνθρωπος που ψυθιρίζει"). Τέλος ο Cox θα παίζει το κακό αφεντικό της Parker, και ο Church, τον επίσης κακό και αδίστακτο συνεργάτη του Murphy.

Στη σκηνοθεσία θα είναι ο Karey Kirkpatrick(Over The Hedge), ενώ το σενάριο έγραψαν οι Chris Matheson και Ed Solomon(Charlie's Angels). Πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία έναρξης γυρισμάτων δεν υπάρχουν ακόμα, ενώ δεν ξέρουμε και το πότε θα τη δούμε τελικά στον κινηματογράφο...

+ Greekmarks.com