Είναι γνωστό, ότι οι φανατικοί των Nirvana ποτέ δεν άφησαν τον πολυαγαπημένο τους fronτman , ενώ πάντα οι των κινηματογραφικών, ενδιαφέρονταν και ενδιαφέρονται για την πολυτάραχη ζωή του. Έτσι, μετά από προσπάθειες να μεταφερθεί η ζωή του στη μεγάλη οθόνη -χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία ωστόσο- άλλη μια ξεκινά όπως μαθαίνουμε μόλις τώρα.

Η βιογραφία του Kurt Cobain "Heavier than Heaven" από τον Charles Cross, έρχεται λοιπόν στο προσκήνιο, και αναμένεται στις αίθουσες μέσα στο 2008. Το project δεν έχει τίτλο ακόμα, και λογικά περιμένουμε κάτι που μάλλον θα δώσει μια διαφημιστική ώθηση στην ταινία, από τον David Benioff ο οποίος και έχει αναλάβει τη σεναριακή μεταφορά.

Ακόμα να αναφέρουμε ότι η παραγωγή θα γίνει σε συνεργασία με τη γυναίκα του Cobain, Courtney Love και το δικηγόρο της, σαν δικλείδα ασφαλείας για την "αντικειμενικότητα" της ταινίας (εμείς πάλι κρατάμε τις επιφυλάξεις μας). Τέλος, να αναφέρουμε ότι δεν έχουμε ακόμα εξελίξεις σχετικά με τα τραγούδια των Nirvana, και το αν θα παίξουν στην ταινία...

+ Greekmarks.com