Ανακοινώθηκαν επιτέλους και επίσημα πληροφορίες που αγωνιούσαμε να μάθουμε, σχετικά με τις ταινίες G.I.Joe, Magneto, Wolverine, Justice League, και σας τις παρουσιάζουμε... Ειδικότερα:

  • Για την ταινία G.I.Joe:Το σενάριο του Woods είναι έτοιμο επιτέλους, θα έχει Cobra, και η παραγωγή μπαίνει σε διαδικασίες γυρισμάτων στις 8 του Φλεβάρη 2008.
  • Για την ταινία Magneto:Το σενάριο γράφτηκε, τα οικονομικά προβλήματα ξεπεράστηκαν, ο πρωταγωνιστής ευρέθει(επτασφράγιστο μυστικό της παραγωγής αν θα είναι ο Sir Ian McKellen), και η ταινία αρχίζει γυρίσματα πρώτη μέρα του νέου έτους.
  • Για την ταινία Wolverine:Αν και γνωρίζαμε εδώ και καιρό, ότι υπάρχουν πλάνα από την ταινία, η παραγωγή μόλις τώρα μας ενημέρωσε επίσημα, ότι η ταινία θα αρχίσει γυρίσματα στις 7 του Νοέμβρη.
  • Για την ταινία Justice League: Όπως όλα δείχνουν, έχουν υπογράψει όλοι οι πρωταγωνιστές, κάτι που δίνει έναν αέρα ετοιμότητας στην παραγωγή της ταινίας... Τα γυρίσματα έχουν καθοριστεί για έναρξη στις 11 του Φλεβάρη, ενώ έντονα ακούγεται ο πιθανός τίτλος Justice League: The Judgment Begins
Για περαιτέρω πληροφορίες για τις παραπάνω ταινίες, επισκεφθείτε τα παρακάτω link.

+ Greekmarks.com

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος // 11 Οκτωβρίου 2007 στις 8:32 μ.μ.  

    Wow!!Polles plirofories mazi!Kali fasi!!!!