14th Athens International Film Festival

Το έγραψε ο/η Κων/νος Λεονταράκης Χ. | with 0 Σχόλια »

Για όσους -ταινιοφιλους κ μη- δεν το έχουν καταλάβει ακόμη, πρέπει να τους πληροφορήσω ότι το 14ο Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας άνοιξε τις πόρτες του την Τετάρτη 17/9 και με βάση στοιχεία που έχω στα χέρια μου αλλά κ με την προσωπική μου εμπειρία, μέχρι σήμερα πάει εξαιρετικά.

Καθημερινά οι κινηματογράφοι ΑΤΤΙΚΟΝ,ΑΠΟΛΛΩΝ,ΔΑΝΑΟΣ 1 και ΔΑΝΑΟΣ 2 προβάλουν πάνω από 10 ταινίες και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους αθηναίους που έχουν κουραστεί με τις γνωστές σε όλους μας αμερικανιές.

Όσοι από σας θέλετε ένα τέτοιο “ποιοτικό εισιτήριο” τρέξτε να προλάβετε γιατί οι ταινίες μπορεί να είναι πολλές αλλά οι ελεύθερες θέσεις είναι λίγες. Μην απογοητευτείτε αν μέχρι να φτάσετε στο ταμείο ακούσετε τη λέξη sold out δυο τρεις φορές. Είναι γεγονός πως μεγάλες ταινίες του φεστιβάλ δεν έχουν ούτε στην πρώτη σειρά μια ελεύθερη θέση για σας. Μια από αυτές είναι και η πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του Γούντι Αλεν Vicky Cristina Barcelona που θα προβληθεί στις 27/9 και είναι sold out από τις 19/9.

Το φεστιβάλ όπως καταλάβατε έχει ξεκινήσει για τα καλά και επειδή εμείς δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από ένα τέτοιο γεγονός έχουμε ξεχυθεί στους δρόμους και τις αίθουσες για να δούμε και μετά να γράψουμε.

Καλές προβολές σε όλους.

+ Greekmarks.com