Πηγές αναφέρουν ότι η Emma Watson, η Hermione Granger δηλαδή(φίλη του Harry Potter και μαθητευόμενη μάγισσα), δεν ήθελε να υπογράψει για τη συνέχεια των ταινιών της J.K.Rowling, και πιο συγκεκριμένα για την ταινία The Order of Phoenix.

Κακές γλώσσες αναφέρουν ότι η μεταφορά του σεναρίου από το βιβλίο της κυρίας Rowling, και δη ο ρόλος που υποδύεται η Watson, απέχει πολύ από αυτό που γράφτηκε πρωτότυπα, και μάλλον πλασάρει στο κοινό έναν πιο εκρηκτικό χαρακτήρα από αυτό που έχουμε συνηθίσει να παίζει. Η ίδια πάντως δήλωσε ότι για κανένα λόγο δεν θα άφηνε το χαρακτήρα αυτό, μιας και είναι η ηρωίδα της(αυτή που την έκανε γνωστή και αρκετά πλουσιότερη θα πούμε εμείς).

Αναφορικά με τους συμπρωταγωνιστές της πάντως, οι υπογραφές έχουν πέσει, και αναμένουμε για την προβολή της ταινίας. Γνωστό έγινε πρόσφατα ακόμα, το γεγονός της κυκλοφορίας του επόμενου βιβλίου του Harry Potter, το οποίο θα κυκλοφορήσει μερικές μέρες μετά την πρώτη προβολή της ταινίας τον Ιούλιο. Στη χώρα μας θα έρθει επίσης κάπου στα μέσα του καλοκαιριού.

+ Greekmarks.com

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος // 25 Μαρτίου 2007 στις 11:39 μ.μ.  

    Htan sigouro pos tha sinexisei tin tainia.Den pisteua oti tha stamatouse gia kanenan logo, afou exei pali arketa xrimata apo auton ton rolo kai exei ginei arketa diasimi mono apo tis tainies tou Harry Potter. Twra, gia tis epomenes 2 tainies, kaneis den kserei an tha sinexisi, i an kapios tha "anagasti" na figei apo ton rolo tou, giati pleon, exoun megalosoi arketa oi hthopioi gia autous tous rolous twn 16xronwn paidiwn. Thanks :)