Δεν είναι φυσικά είδηση, η συνέχεια της υπερπετυχημένης μεταφοράς του κόμικ Sin City του Frank Miller(ο δημιουργός των 300), όσο είναι οι λεπτομέρειες που μαθαίνουμε καθημερινά σχετικά με την επερχόμενη ταινία.

Το κάστ, μένει όπως αναμενόταν, σχεδόν το ίδιο δηλαδή όπως και στην πρώτη ταινία. Να αναφέρουμε εδώ ότι ακούσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις δηλώσεις του Robert Rodriguez, ο οποίος είπε ότι θα ήθελε να συμμετέχουν στην ταινία, οι Johnny Depp-ο οποίος ενδιαφερόταν για τον ρόλο του Benicio Del Toro στην πρώτη, αν και είχε άλλα γυρίσματα τα οποία δεν του επέτρεπαν να συμμετέχει- και Antonio Banderas. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες δηλώσεις, ρόλοι μπορούν να βρεθούν για τους εμβόλιμους συμπρωταγωνιστές των Jessica Alba, Clive Owen, Rosario Dawson και Mickey Rourke.

Όπως και να 'χει τελικά το κάστ, η επιτυχία είναι σίγουρη, και εφόσον έχουμε τις διαπιστεύσεις των παραγωγών για τολμηρές σκηνές, το κοινό σίγουρα δεν θα μείνει ασυγκίνητο. Πιο συγκεκριμένα, η Rosario Dawson αυτή τη φορά θα κληθεί να μείνει με τα απολύτως απαραίτητα-και κάτι λιγότερο όπως λένε-για να δελεάσει τα μάτια μας. Αν θυμηθούμε την εκρηκτική Jessica Alba στην πρώτη ταινία, τότε σίγουρα έχουμε να κάνουμε με μια ακόμα επιτυχία.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το σενάριο θα είναι σύμφωνα με τις υποσχέσεις της παραγωγής, κάτι που θα μας συναρπάσει. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στον κινηματογράφο, μέσα στο 2008.

+ Greekmarks.com