Little Man (2006) [3/10]

Το έγραψε ο/η _master_ | with 0 Σχόλια »






Ελληνικός Τίτλος:Μικρός στο μάτι
Γλώσσα: Αγγλικά
Είδος: Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Keennen Ivory Wayans
Πρωταγωνιστές: Marlon Wayans, Shawn Wayans, Kerry Washington, Chazz Palminteri
Διάρκεια: 98 λεπτά

Μια ακόμα χαζοαμερικάνικη ταινία. Ένα ακόμα σεναριάκι για να γεμίσει(λέμε τώρα) τις βαρετές ώρες μας μπροστά από την τηλεόραση. Και εν τέλει μια ολόκληρη γενιά μεγαλωμένη με αυτού του είδους τις εικόνες, η οποία το πιο πιθανό είναι να βρει αστείο, το χαζό και ανούσιο χιούμορ της ταινίας αυτής.

Χωρίς να θέλουμε να υποδυθούμε ρόλο κουλτουριάρη κριτικού τέχνης, ή ανικανοποίητου και απαιτητικού θεατή, το σενάριο της ταινίας αυτής, μάλλον είναι ένα δράμα. Ένας σεσημασμένος κρατούμενος αποφυλακίζεται, και πριν καλά καλά προλάβει να βγει, ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη ''δουλειά''. Με αυτά που του συμβαίνουν όμως, μπλέκεται σε περιπέτειες και υιοθετείται από μια οικογένεια...

Πολυπαιγμένα σόκιν αστεία, και χαζές ερμηνείες είναι αυτό που μας έμεινε από την ταινία. Το μόνο στοιχείο που ήταν καθησυχαστικό αρχικά ήταν οι αδερφοί Wayans. Παρόλ' αυτά δεν μας έπεισαν ούτε και αυτοί, δυστυχώς... Δεν αξίζει να τη δείτε, και το λέμε με απόλυτη γνώση των λόγων μας. Αν ωστόσο δεν σας αποθαρρύναμε, τουλάχιστον το ποσό των 2 ευρώ που θα πληρώσετε για να τη νοικιάσετε, δε θα σας φαλιρίσει.

+ Greekmarks.com