Ένα από τα θεατρικά έργα τα οποία μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη είναι και το Why Did I get Married? Οι Αμερικάνοι φίλοι μας είναι ενθουσιασμένοι και μόνο στην ιδέα, καθώς έχουν δει και ξαναδεί το έργο να ανεβαίνει στα θέατρά τους. Έτσι είπαν, να μεταφέρουν την ταινία και στον κινηματογράφο...

Όπως καταλαβαίνετε, είδηση για τους ταινιόφιλους δεν αποτελεί βέβαια το γεγονός αυτό καθαυτό, αλλά η ανάθεση ενός από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη Janet Jackson. Η τραγουδίστρια(και αρκετά αξιόλογη ηθοποιός έχουμε να προσθέσουμε), θα υποδυθεί μια καθηγήτρια και συγγραφέα, σε μια κωμωδία με κοινωνικές προεκτάσεις. Μέσω του ρόλου ωστόσο, η άνωθι κυρία, θα προσπαθήσει κυρίως να αναστήσει αυτό που εδώ και καιρό παράτησε, και να βγάλει χρήμα.

Οι συμπρωταγωνιστές της παρόλ' αυτά δεν είναι γνωστοί, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν είναι και ταλαντούχοι. Τίποτα περαιτέρω δεν είναι γνωστό αναφορικά με σκηνοθεσία κλπ, οπότε θα περιμένουμε κάποια ανακοίνωση-αν βγει.

Όπως και να χει όμως, είναι μια ακόμα ταινία, που λογικά θα μας απασχολήσει. Η Lions Gate Entertainment, που έχει και την παραγωγή της, σκοπεύει να κυκλοφορήσει την ταινία, κάπου στον Οκτώβρη, οπότε σύντομα μάλλον θα έχουμε και τρέιλερ να δούμε.

+ Greekmarks.com