Ο γνωστός σκηνοθέτης Quentin Tarantino, μάλλον δοκιμάζεται με το κοινό της γείτονας Ιταλίας. Ο ίδιος έχει δηλώσει μεγάλος θαυμαστής του παλιού Ιταλικού κινηματογράφου. Σύμφωνα όμως με δηλώσεις του ίδιου στο μεγαλύτερο Ιταλικό περιοδικό για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, " Οι νέες Ιταλικές παραγωγές είναι θλιβερές". " Όλες όσες έχω δεί τελευταία, μιλούν για αγόρια ή κορίτσια που μεγαλώνουν, ζευγάρια που περνάνε κρίση, και διακοπές εγκεφαλικά διαταραγμένων"

Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις ήταν άμεσες, και από πασίγνωστα πρόσωπα της βιομηχανίας του θεάματος. Πρώτη και καλύτερη άστραψε και βρόντηξε η Sophia Loren, ή οποία είπε χαρακτηριστικά " Πώς τολμάει να μιλάει για τον Ιταλικό κινηματογράφο, όταν δεν έχει καν ιδέα για τον Αμερικάνικο;". Ακολούθησε η δήλωση του Marco Bellochio, "Ο Tarantino είναι ένας αγροίκος".

Εμείς να ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα, και να δούμε εκατέρωθεν καταπληκτικές ταινίες...

+ Greekmarks.com

2 Σχόλια

  1. Irlandos // 6 Ιουνίου 2007 στις 2:33 μ.μ.  

    Δυστηχώς συμφωνώ με τον Quentin. Οι τελευταίες παραγωγές δεν αγγίζουν τις παλαιότερες. Επειδή η Sophia Loren και η κάθε Loren έγινε αναλώσημη από το Αμερικάνικο σύστημα (Όπως και γίνονται όλοι αν δεν εξελίσσονται),έχει βρει το μισθό της σtην πατρίδα.
    Ούτε Fellini έχει βγει ξανά, ούτε Pasolini ούτε τίποτα.

  2. poromenos // 6 Ιουνίου 2007 στις 11:35 μ.μ.  

    ΛΟΛ
    Δλδ όποιος λέει την αλήθεια τον βρίζουμε?
    Αθάνατοι Ιταλοί!!